DOLAR 18,4627 -0.09%
EURO 17,8213 0.41%
ALTIN 968,510,59
BITCOIN 3697196,81%
İstanbul
22°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Göbek eriten doğal içecek tarifi

Göbek eriten doğal içecek tarifi

Göbeğinizden kurtulmaya kararlıysanız yapmanız gereken bu lezzetli sebze suyunu her gün tüketmek.

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:21
Göbek eriten doğal içecek tarifi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Artık kapanmayan düğmeler için endişelenmeyi bırakın.

Göbeğinizden kurtulmak için destekleyici sağlıklı bir yöntem var!

Limon ile başlayalım. Limon narenciye grubunun en yüksek C vitaminine sahip meyvesidir ancak onun asıl mucizesi kabuğunda bol miktarda bulunan limonindir. Bu nedenle tarifte doğal limonu kabuğu ile kullanıyoruz.

Limonlar vücudu detoksifiye etmeye yardımcı olan ve böylece yağ yakmaya yardımcı olan idrar söktürücü özelliklere sahiptir. Uzmanlara göre bu sihirli iksir vücudun metabolizmasını büyük ölçüde hızlandırabilir.

B vitamini söz konusu olduğunda, limonun içinde yüksek bir B1 vitamini mevcuttur. Ayrıca mineral yönünden zengindir. Kılcal ve kan damarlarının akışkanlığını artırır. Bu mineraller sodyum, magnezyum, demir, kalsiyum, potasyum, flor ve fosfor…

Göbek eriten diyete eklenen diğer bir malzeme ise salatalık!

Onun etkilerini asla haife almayın…

Salatalık ile devam edelim. Kalorisi çok düşük olan bir besindir. Salatalığın %96’sı sudur. Yaklaşık 50 gram salatalık sadece 10 kaloriye sahiptir.

Salatalık tüketimi bel bölgesini inceltmenize yardımcı olur.

Tokluk hissi verdiğinden daha az yemek isteği duyacaksınız. Her yemekten önce küçük bir salatalık yemek iştahınızı birazda olsa durduracaktır.

Mide duvarlarını korur, su oranı yüksek olduğundan detoks için faydalıdır. Bağırsak temizliğine yardımcı olabilir. Ürik asid seviyesini düzenlemeye yardımcı olur.

Kilo kaybı için zencefil ve limonu birlikte aldığınızda, göbek yağlarına odaklanan metabolizma hızlandıran oldukça güçlü bir etki oluşur.

Zencefil, metabolizmayı harekete geçirmeye yardımcı olan ve onu güçlü bir yağ yakıcı yapan termojenik bir etkiye sahiptir.

Zencefilin birçok anti-inflamatuar özelliği vardır. Buna ek olarak uçucu yağlar, vitaminler, amino asitler, antioksidanlar ve mineraller bulunur. Ayrıca, vücudunuza zindelik verir.

Depresyon, Artrit, baş dönmesi, baş ağrısı, kan dolaşımına bağlı kalp hastalıkları, solunum problemlerinde, sindirim problemlerinde, soğuk algınlığı ve gripte yardımcıdır.

Nane, yağ yakımı için harikadır!

Nane yaprakları safra kesesinden ekstra safra salınımını tetikler , bu da vücudun yağları sindirmesine yardımcı olduğu için önemlidir

GÖBEK ERİTEN İÇECEK TARİFİ

 

Malzemeler

  • Nane tozu veya taze nane yaprakları (10 adet yaprak)
  • Su – 2 litre
  • Salatalık-1 tane orta boy
  • Limon – Ortalama boy 4 tane limon
  • Soyulmuş zencefil kökü

Nane, neredeyse tüm sindirim sorunlarınız için harikadır. Nane yapraklarında bulunan aktif bir bileşik olan mentol, sindiriminizi hızlandırıyor.

Bununla bilrikte, nane anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve bu yüzden kuru bir öksürük, bronşit gibi solunum hastalığını tedavi eden bir ilaçtır. Ayrıca, nane antiseptiktir.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.