DOLAR 18,3586 0.13%
EURO 18,1396 0.55%
ALTIN 990,140,39
BITCOIN 350619-0,86%
İstanbul
14°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Birlikte uyumak aşkın ömrünü uzatıyor! Çiftler neden aynı saatte uyumalı?
  • Bak Haber
  • Sağlık
  • Birlikte uyumak aşkın ömrünü uzatıyor! Çiftler neden aynı saatte uyumalı?

Birlikte uyumak aşkın ömrünü uzatıyor! Çiftler neden aynı saatte uyumalı?

Çiftler üzerine yapılan bir araştırma kafadaki soru işaretlerini giderdi ve çiftlerin aynı saatte uyumalarının yararlarını ortaya koydu.

ABONE OL
23 Şubat 2022 16:21
Birlikte uyumak aşkın ömrünü uzatıyor! Çiftler neden aynı saatte uyumalı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiftler, sevgilerini göstermek için kucaklaşmayı ve sohbet etmeyi isterler. Ancak yoğun gündelik hayat temposu içerisinde kimi zaman buna zaman bulamazlar. Bu nedenle aynı anda ve aynı saatte uyumak günlük olarak bir konuşma ortamının yaratılmasına yardımcı olacaktır.

Sadece bu değil, bilim, sarılmanın vücudun nörotransmitter oksitosini serbest bırakmasını sağladığını söylüyor. Bu, sizi eşinize yakınlaştırmayı sağlayacak ve uyumadan önce kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz.

İlişkilerde tartışmalar aşkın tuzu, biberidir. Ancak bazen küçük tartışmalar çözüm üretilmezse ya da üzerine konuşulmazsa daha da büyüyebilir. Ancak partnerinizle aynı anda yattığınızda, bu tartışmaları ve sorunları konuşma ve çözme şansınız olacak. Buna göre, daha iyi bir sabah ve iyi bir gece uykusu çekmenize yardımcı olacaktır.

Partnerinizle aynı saatte uyumak aslında sadece bir uyku saatini paylaşmaktan çok daha değerlidir. Bu durum uyum sağlamanızı ve senkronize olmanızı sağlar. Farklı saatlerde uyumak ve uyanmak aslında eşlerden birinin diğerini rahatsız etmesine neden olur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.