DOLAR 18,4499 0.17%
EURO 17,8047 -0.31%
ALTIN 971,84-0,11
BITCOIN 348787-0,44%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Antalya’nın Doğal Güzellikleri

Antalya’nın Doğal Güzellikleri

ABONE OL
13 Eylül 2022 16:31
Antalya’nın Doğal Güzellikleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’nın farklı bölgelerinde yer alan ve tamamen doğal olan bu havuzlar aynı zamanda ücretsiz. Özellikle sosyal medya kullanıcılarının büyük beğenisini gören havuzlar, Antalya’nın güzelliğine güzellik katıyor.

KRAL HAVUZU – SERİK
Antalya’nın Serik ilçesinde yer alan ve denizden 400 metre yükseklikte bulunan ünlü Yukarı Uçansu ve Aşağı Uçansu şelaleleri ile zirvesinde bulunan Kral Havuzu, serin sularıyla turist ve yerli halkın gözde mekanlarından.

EJDERİN GÖZÜ – FİNİKE
Antalya’da Kemer – Kaş sahil yolu üzerinde bulunan bu doğal havuz kuşbakışı görüntüsü nedeniyle halk arasında ejderin gözü olarak adlandırılıyor. Havuz, aynı zamanda içerisinde barındırdığı geçitle denize açılıyor.

GELİN ŞELALESİ – SERİK
Antalya’nın Serik ilçesinde bulunan ve halk arasında Gelin Şelalesi olarak adlandırdığı bu doğa harikasının oluşturmuş olduğu bu havuz, görünümü itibariyle de bir kaydırağı andırmaktadır.

GAZİPAŞA KORU PLAJI – ALANYA
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bulunan aslında bir sahil olan Koru Plajı, deniz sularının yükseldiği gelgit dönemlerinde içerisinde barındırdığı, halk arasında “Yalı Taşı” olarak adlandırılan kayalıklarla doğal bir havuz haline geliyor.

GÖKDERE DOĞAL HAVUZU – KONYAALTI
Beydağları Milli Parkının en doğusunda yer alan Gökdere Vadisi’nde yer alan şelale, dere yataklarında oluşturmuş olduğu birden çok doğal havuz barındırmaktadır. Kamp yapmaya uygun arazi yapısıyla şehir merkezine en yakın doğal havuzlardan birisidir.

DELİK DENİZ – GAZİPAŞA
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yer alan ve kayalıkların etrafını sararak oluşturmuş olduğu bu koy, geniş bir havuz görünümünde. Teknelerin geçiş yapabileceği büyüklükte bir mağara girişine sahip bu doğal havuza, çevresinde bulunan muz bahçeleri arasındaki patika yoldan inilebiliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.