DOLAR 18,4127 0.48%
EURO 17,9058 -0.8%
ALTIN 974,26-0,97
BITCOIN 344267-1,63%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Partnerini en güzel seven burç oymuş!

Partnerini en güzel seven burç oymuş!

Bazı burçlar var ki aşkı tam anlamıyla hakkını vererek, tutkulu bir şekilde yaşıyorlar

ABONE OL
10 Şubat 2022 10:58
Partnerini en güzel seven burç oymuş!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zodyak sıralamasının ilk burcu olan Koçlar, aşka kendini tam veren burçtur. Aşıkken gözü hiçbir şey görmez, hesap kitap yapmaz, sadece yaşar. İlişkilerinde fedakarlık yapmaktan çekinmezler. Koç burçlarında öyle bir tutku vardır ki, aşkı tek taraflı yaşasa bile uzun zaman sürdürebilir, kendi içinde yaşarken de aşktan vazgeçmezler.

İlişkide mutsuz olsalar dahi hemen pes etmek yerine bir çözüm ararlar, sevmeye devam eder ve sevilmeyi beklerler.

 

 

Terazi burçları dışarıdan fazla mantıklı, dengeli ve hatta soğuk görünebilirler. Ancak aradığı insanı bulduğuna inandığında sonsuza kadar sevmeye ant içerler. Terazi burçlarının doğasında ihanet yoktur. Çok sadık sevgililerdir.

Bir Terazi burcunu ilişki içinde bağırırken, kavga ederken görmek çok zordur. Tartışmadan uzak durmak isteyen Teraziler kırılmaktan ve kırmaktan da çok korkarlar. Siz tartışmaya çalışırken Terazi burcu partneriniz bir duvar gibi soğuk ve hissiz durabilir.

 

 

Balık burçları her duyguyu en uçlarda yaşarlar, tabii ki aşkı da öyle! Aşkta eli kolu bağlanan Balık burçları tüm zayıflıkları ile kendini teslim eder. Hiçbir şeyi saklama gereği duymazlar.

Gizemli davranmayı beceremezler, kendileriyle ilgili her şeyi açık ederler. Hislerini saklamayı asla başaramayan Balık burçlarının ne düşündüğünü gözlerine bakarak dahi anlayabilirsiniz.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r