DOLAR 18,3577 0.08%
EURO 18,0752 0.14%
ALTIN 980,55-0,59
BITCOIN 338181-2,48%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Survivor All Star’da Yasin’e yangın tüpüyle müdahale! “Yakacağım burayı”
  • Bak Haber
  • Magazin
  • Survivor All Star’da Yasin’e yangın tüpüyle müdahale! “Yakacağım burayı”

Survivor All Star’da Yasin’e yangın tüpüyle müdahale! “Yakacağım burayı”

urvivor'da sürgün adasına giden Yasin oturduğu kulübenin tepesine çıkarak, Yunus Emre'den yaktığı ateşi istiyor. Yasin "Yakacağım buraya" diye bağırırken, çekim ekibinden bir görevli ise yangın tüpüyle müdahale ediyor.

ABONE OL
21 Şubat 2022 13:18
Survivor All Star’da Yasin’e yangın tüpüyle müdahale! “Yakacağım burayı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kulübenin tepesine çıkan Yasin, Yunus Emre’den yaktığı ateşi istiyor. Yunus Emre ise tutuşturduğu bir dalı Yasin’e uzatmak istiyor. “Burayı yakacağım” diye bağıran Yasin’e ise Survivor ekibinden bir görevli yangın tüpüyle müdahale ediyor. Yunus Emre ve Yasin’in elindeki ateş yangın tüpü sıkılarak söndürülüyor.

Survivor’da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda ise herkesi korkutan anlar yaşanıyor. Survivor’ın iddialı yarışmacılarından Hikmet parkurda düşerek sakatlanıyor. Hikmet’e ilk müdahaleyi Survivor’ın sağlık ekibi yapıyor.

Survivor’ın yeni bölümünde, ünlülerin kampında ise Nagihan ile Sema arasında tartışma yaşanıyor. Sema “Sana yazıklar olsun. Bu yaptığın tencereyi atmanı unutma sakın” diye bağırıyor. Nagihan’ın ise “Kimsenin eline bakıp da yemeğimi dilenmek istemiyorum” sözleri dikkat çekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.