DOLAR 18,3308 0.05%
EURO 18,1346 -0.73%
ALTIN 982,290,25
BITCOIN 3527200,19%
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi! ‘Et tırnaktan ayrılmaz’
  • Bak Haber
  • Magazin
  • Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi! ‘Et tırnaktan ayrılmaz’

Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi! ‘Et tırnaktan ayrılmaz’

ABONE OL
15 Eylül 2022 15:08
Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi! ‘Et tırnaktan ayrılmaz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birkaç haftadır boşanacakları iddia edilen Hadise-Mehmet Dinçerler evliliğindeki kriz magazin gündeminde düşmüyor. Bir süredir birlikte görüntülenmeyen ikiliden Hadise’nin evlilik yüzüğünü takmaması dikkatlerden kaçmamış, bu gelişme ünlü çiftin küs olduğu dedikodularını beraberinde getirmişti. Şarkıcının eşinin yeni mekanının açılışında da yer almaması ayrılık iddialarını güçlendirmişti. İkiliden ayrılık haberleriyle ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

“HAMİLE DEĞİLİM”

Evlilikleri günlerdir konuşulan çiftten Hadise Açıkgöz’ün geçtiğimiz günlerde hamile olduğu iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından ünlü isim, sessizliğini bozmuştu. Her fırsatta çocukları çok sevdiğini ve anne olmak istediğini belirten Hadise, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle beraber; ısrarla yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Hamile değilim ve bunun için bir tedavi de görmüyorum. Bilginize…

HÜLYA AÇIKGÖZ, HADİSE’YE GÖNDERME Mİ YAPTI?

Hadise ve Mehmet Dinçerler arasında neler olduğu konuşulmaya devam ederken; Hadise’nin arasının bozuk olduğu ablası Hülya Açıkgöz’ün yaptığı ‘Kendi yalanlarına inanan insanlarla tartışarak zamanınızı boşa harcamayın’ paylaşımı dikkat çekti. Açıkgöz’ün bu sözlerinin ünlü şarkıcıyla alakalı olduğu öne sürüldü. Hülya Açıkgöz’den bu iddialara cevap geldi.

Hadise'den 'Küçük Bir Yol' itirafı

“Beni hala mahvediyor!”Hadise’den ‘Küçük Bir Yol’ itirafıHaberi Görüntüle

AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Açıkgöz, “Magazin programında yine yaptığım bir paylaşım konu olmuş ve ailem hedef gösterilmiştir. Yine ve yeniden bir yazı yazdığımda kardeşim Hadise’ye yorumlanıyor. Sizi de anlıyorum, Hadise’nin ismi geçince programınıza bir ilgi yağıyor. Adı üstünde Hadise: ‘The Queen’. Bizim Hadise ile iş ilişkimiz bitmiş olsa da kardeşliğimiz devam ediyor. Et tırnaktan ayrılmaz” açıklamasında bulundu.

Hadise Açıkgöz de ablasının bu paylaşımına kendi hikayesinde yer verdi. Açıkgöz kardeşlerin bu hamlesi ‘Aralarındaki buzlar eridi’ yorumlarına sebep oldu.

‘BOYNUZ’ PAYLAŞIMINA AÇIKLIK GETİRDİ: BİR KARDEŞİZ, AİLEYİZ!

Öte yandan bir dönem oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Hadise’nin sürpriz ayrılık kararı sonrası; ablası Hülya Açıkgöz’ün yaptığı paylaşım dikkat çekmişti. O dönem Açıkgöz’ün ‘boynuz’ paylaşımı ile Kaan Yıldırım’ın ihanetine uğradığı iddia edilen kardeşine gönderme yaptığı konuşulmuştu. 

Sosyal medyada gündem olduPınar Deniz-Kaan Yıldırım aşkı sonrası şaşırtan Hadise detayı!Haberi Görüntüle

Açıkgöz, hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapmış ve “Rica ediyorum yaptığım paylaşımları Hadise veya ailemle bağdaştırmayın. Artık ailece bu durumdan çok rahatsız oluyoruz. Yaptığım ve ileride yapacak olduğum hiçbir paylaşımın Hadise veya ailemle ilgili olmadığını, olmayacağını bilmenizi isterim. Birkaç hafta önce de bir açıklama yapmak zorunda kalmıştım, şimdi yine tekrarlıyorum kendimi. Evet, basına da yansıyan zor günlerimiz oldu. Ancak biz kardeşiz, aileyiz. Aile olmak her zaman, ne olursa olsun çok değerli ve önemlidir. Anlayışınız ve hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim” demişti.

HADİSE VE ABLASI ARASINDA NELER OLMUŞTU?

Hadise’nin menajerliğini uzun yıllardır ablası Hülya Açıkgöz üstleniyordu. Ancak, iki kardeş, geçtiğimiz senelerde tartışarak yollarını ayırmıştı. Hadise, ablası Hülya Açıkgöz’ü, üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlamış ve iki kardeş arasında ipler gerilmişti. Hatta kardeşler, ‘hadise.com’ adlı site üzerinden de davalık olmuştu. Kendisine gelen, “Kendinizi neden açık, net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış imajı çizildi” sorusuna Hülya Açıkgöz, kafa karıştıran bir cevap vermişti.

Hadise ile araları bozuk mu?Mehmet Dinçerler yine alyans takmadı!Haberi Görüntüle

Açıkgöz, “Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar, Türkiye’ye adım atamazlar. Milyonları olanlar göstersinler ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden bile çalan herkesten çalmayı da bilir. Neyse kitap yazabilirim” demişti. Çıkan haberlerin ardından Hülya Açıkgöz, yeni bir yazılı açıklama yapmış, yorumunun Hadise ile ilgili olmadığını vurgulamıştı.

İnternet sitesiyle ilgili davayı kaybeden ve sonuca çok sinirlenen Hadise, Instagram’dan sert bir mesaj yayınlamış ve “O hala senin kız kardeşin demekten vazgeçin. Zehirli insan zehirlidir! Aile olsun ya da olmasın size sürekli zarar veren insanlardan kaçmakta özgürsünüz” demişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.