DOLAR 18,4405 0.12%
EURO 17,7909 -0.42%
ALTIN 971,88-0,11
BITCOIN 347530-0,76%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Sıfır makyaj Emine Ün

Sıfır makyaj Emine Ün

ABONE OL
14 Eylül 2022 12:06
Sıfır makyaj Emine Ün
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhum sanatçı İbrahim Erkal ile birlikte rol aldığı ‘Canısı’ projesi ile hafızalarda yer eden Emine Ün, son olarak 2002 yılında ‘Bayanlar Baylar’ adlı komedi dizisi ile TV’de yer almış, daha sonra tiyatro sahnelerinde izleyiciyle buluşmuştu. Güzelliği ile her daim övgü alan oyuncu, geçtiğimiz temmuz ayında Bodrum tatilinde formda görüntüsü ile bir kez daha adından söz ettirmişti.

YILLARA MEYDAN OKUYOR

Deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkaran Emine Ün, Bardakçı Koyu’nda bulunan bir otelin beach’inde görüntülenmişti. Arkadaşıyla birlikte sezonun yorgunluğunu atan oyuncu, düzgün fiziğiyle gençlere taş çıkartmıştı.

'Bugünün geldiğine inanamıyorum'

Emine Ün’ün anne özlemi!’Bugünün geldiğine inanamıyorum’Haberi Görüntüle

2004-2009 yılları arasında evli kaldığı oyuncu Emre Kınay’dan Duru adında bir kızı olan 44 yaşındaki güzel, fit haliyle objektiflere yansımıştı. Emine Ün, siyah bikinisiyle plajdaki tüm bakışları üzerinde toplamıştı.

“GÜNEŞ GİBİ PARLIYORSUN”

Yazın son günlerini popüler tatil gölgesi Bodrum’da geçiren Emine Ün, 500 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bikinili pozlarını yayınladı. Sosyal medyanın gündemine oturan oyuncunun sıfır makyaj fotoğraflarına beğeni ve övgü yağdı.

Gittikçe eskisinden daha da güzelleşiyor. Şampiyonlar Ligi, Bodrum’da oynanıyor heralde. Güneş gibi parlıyorsun. Fevkalade bir güzellik. Yıllanmış şarap gibisin. Maşallah Bodrum güzel, sen daha da güzelsin.

BODRUM GÜZELİ

Geçtiğimiz haziran ayında da Bodrum’da lila bikinisiyle plajdaki bakışların ilgi odağı olan oyuncu, birçok reklam ve televizyon programı için teklif aldığını belirtirken, “Bu defa daha farklı, enerjimi yansıtabileceğim eğlenceli ya da kadınlara yönelik bir televizyon programı yapma arzusundayım” demişti.

Emine Ün'den ihanet iddiasına cevap

Eski eşi ve kardeşi aşk mı yaşıyor?Emine Ün’den ihanet iddiasına cevapHaberi Görüntüle

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.