DOLAR 18,5815 0.03%
EURO 18,3891 -0.91%
ALTIN 1.025,38-0,48
BITCOIN 3762021,32%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Acun Ilıcalı, kavga eden Yunus Emre’ye resti çekiyor

Acun Ilıcalı, kavga eden Yunus Emre’ye resti çekiyor

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Berkan ve Ogeday'la tartışan Yunus Emre'yi sakinleştirmek isteyen Hikmet, bir anda olayların içine dahil oldu. Ada konseyinde konuşan Hikmet, Yunus Emre'yi sakinleştirmeye çalışırken kendisine küfür ettiğini söyledi. Acun Ilıcalı ise Yunus Emre'ye diskalifiye uyarısı yaparak "Agresif tavırların ve söylediklerin kabul edilebilir değil" dedi.

ABONE OL
9 Şubat 2022 11:51
Acun Ilıcalı, kavga eden Yunus Emre’ye resti çekiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyun sırasında Yunus Emre, takım arkadaşları Berkan ve Ogeday’a sert tepki gösterdi. Berkan ve Ogeday ise Yunus Emre’yi sakin olması ve bağırmaması konusunda uyardı. Ancak sinirlerine hakim olamayan Yunus Emre, “Sen ne ayaksın? Bu duvarı aşamıyorum anlıyor musun?” diye bağırıp üzerlerine yürüdü.

Yunus Emre’yi araya giren Hikmet sakinleştirmeye çalışınca ortalık daha da gerildi. Hikmet’in araya girmesine sinirlenen Yunus Emre, ‘Sen ne yapıyorsun?’ diyerek tepki gösterdi. Kendisinin bırakılmasını isteyen Yunus Emre ‘Cevap alsam yeterdi’ dedi. Yunus Emre’nin ‘aval aval’ demesine arkadaşları sinirlendi ve araya Hikmet girdi.

Survivor’ın merakla beklenen 20. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yarışmanın bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümündeki konseyde oyun alanında yaşanan tartışma gündeme getiriliyor. Survivor’ın yeni bölüm fragmanında, Yunus Emre’nin “Daha önce benchte sesini yükselten çok arkadaşımız oldu. Ancak kimseye böyle müdahale edilmedi. Bunun beni kışkırtmaya yönelik müdahale olduğunu düşünüyorum” sözleri dikkat çekiyor. Hikmet ise “Amacım sadece ayırmaktı. Daha sonra etmiş olduğu küfürler olmuş. Ben bunları duymadım duysaydım farklı olurdu” diyor. Yunus Emre ise Hikmet’e “Ne farklı olurdu? O zaman haydi ringe çıkalım” derken, Hikmet ise “Senin gibi 5 tanesiyle çıkarım” yanıtını veriyor.

Ada konseyinde Yunus Emre’yi uyaran Acun Ilıcalı “Söylediğin cümleler kelimeler kabul edilebilir değil. Fevri hareketlerinde kabul edilebilir değil. İhraç ettiğimiz yarışmacı çok biliyorsun Survivor’da” diyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.