DOLAR 18,3298 0.03%
EURO 18,1216 -0.8%
ALTIN 982,630,28
BITCOIN 3537801,88%
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Survivor’da yakınlaşma! Mert, Sude’ye aşkını ilan etti
  • Bak Haber
  • Magazin
  • Survivor’da yakınlaşma! Mert, Sude’ye aşkını ilan etti

Survivor’da yakınlaşma! Mert, Sude’ye aşkını ilan etti

Bana uzaktan iki gülücük atsan yeter

ABONE OL
7 Şubat 2022 10:47
Survivor’da yakınlaşma! Mert, Sude’ye aşkını ilan etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sude’ye içini döken ve duygularını belli eden Mert, şunları söyledi: “Seni çok düşünüyor olsalar sen çok iyi yarışma süreci geçirirken kafanı karıştırıp seni böyle üzmezler. Bir kere zaten acayip sinirliyim onlara. Söyledikleri şeylerin bazıları kulağıma geldi. Çoğu dedikodu, iftira çoğu.”

“Sana detaylı şekilde anlatacağım çıktıktan sonra tam olayın ne olduğunu. Buradan bana hak vermeni isteyebilirim, benim kafamda planlama var. Seninle birlikte burada olduğum için çok keyifliyim. Bu olayların çözümü bendeydi, çözecektim. Bu olay kendi içerisinde zamanla çözülecekken Nisa ve Ogeday’ın üstüne vazife olmayan konuları dedikoduyla birleştirerek sana anlatmaları. Çok mu düşünüyorlar seni, ben senin için yarışmayı bırakırım. Ogeday Nisa için bu yarışmayı bırakır mı sanıyorsun?”

Sude ise konuşmasında “İlk iki gün algılayamadım tabii. İki günden sonra insan durdukça bazı şeyleri yerine koymaya çalışıyor. O söylediği, benim yaşadığım. Bazı şeyler uyuşuyor. Burada çözülecek bir durum değil zaten. Çıkınca ne olur yaşayıp göreceğiz” dedi.

Konuşmasının sonunda adeta Sude’ye aşkını ilan eden Mert, “Benimle iletişimi kesmeyeceksin değil mi? Uzaktan uzağa, iki gülücük atarsın arada bench’ten bench’e bu bana yeter. Oyun kazanmamı sağlar” derken Sude ise “İletişim olamıyor burada maalesef. Bilmiyorum. Beni bana bırak başka bir şey istemiyorum şu an” cevabını verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.