DOLAR 18,6696 0.07%
EURO 19,8702 0.28%
ALTIN 1.089,81-0,03
BITCOIN 3147340,28%
İstanbul

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Amber Heard, Johnny Depp ile karalama davasında uzlaşmaya gitti
  • Bak Haber
  • Dünya
  • Amber Heard, Johnny Depp ile karalama davasında uzlaşmaya gitti

Amber Heard, Johnny Depp ile karalama davasında uzlaşmaya gitti

ABONE OL
21 Aralık 2022 11:39
Amber Heard, Johnny Depp ile karalama davasında uzlaşmaya gitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp (58) ile Amber Heard (36), 15 aylık evliliklerini 2017’de noktalamıştı. Heard, 2018’de Washington Post’a yazdığı bir makalede kendisini taciz mağduru olarak nitelemiş, Depp de bu yazıda kendisine iftira atıldığı gerekçesiyle dava açmıştı. Heard ise ifadelerinin “düzmece” olduğunu söyleyen Depp’e karşı dava açmıştı.

“AMERİKAN HUKUK SİSTEMİNE İNANCIMI YİTİRDİM”

BBC’nin aktardığı habere göre; Heard, Aralık ayı başlarında, jürinin kararının bozulması ya da tamamen yeni bir duruşma yapılması talebiyle temyiz başvurusunda bulunmuştu. Ancak Heard Pazartesi günkü açıklamasında, “Amerikan hukuk sistemine olan inancını yitirdiği için” uzlaşma yolunu seçtiğini söyledi.

Oyuncu, “Bunu yapmayı hiçbir zaman seçmedim. Gerçeğimi savundum ve bunu yaparkan hayatım mahvoldu Sosyal medyada karşılaştığım iftiralar, kadınların öne çıktıklarında ve gerçekleri savunduklarında yeniden ve yeniden mağdur edilme biçimlerinin kanıtı ve aslında bunun herkesin görebileceği kadar büyütülmüş bir versiyonudur”  açıklamasında bulundu.

“BU BİR KABUL DEĞİLDİR”

36 yaşındaki oyuncu “Artık nihayet altı yıl önce kurtulmaya çalıştığım bir şeyden kabul edebileceğim şartlarda kendimi özgürleştirme fırsatım doğdu. Bu bir kabul değildir. Bu bir taviz eylemi değildir. Sesimin duyulmasıyla ilgili bir kısıtlama yok” diyerek sözlerine devam etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.