DOLAR 18,5849 -0.26%
EURO 18,6601 1.74%
ALTIN 1.003,302,88
BITCOIN 3910613,77%
İstanbul
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Karadeniz’de yağmur, yüksek kesimlerde kar var

Karadeniz’de yağmur, yüksek kesimlerde kar var

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Sinop, Kastamonu çevreleri yağmurlu, Ardahan, Rize ve Artvin'in yüksek kesimleri ise kar yağışlı olacak. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor

ABONE OL
3 Kasım 2022 13:19
Karadeniz’de yağmur, yüksek kesimlerde kar var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı illeri ve Sinop ile Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin, Ardahan’ın kuzey çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Rize ve Artvin’in yüksekleri ile Ardahan’ın kuzey çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı kesimlerde mevsim normallerinin 5-8 derece, diğer yerlerde 2-4 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden, ilk saatlerde Marmara ve Karadeniz kıyılarında, zamanla yurdun güney kesimlerinde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. İLLERE GÖRE HAVA DURUMUİSTANBUL °C, 21°CParçalı ve az bulutluANKARA °C, 19°CAz bulutlu ve açıkİZMİR °C, 28°CAz bulutlu ve açıkANTALYA °C, 26°CAz bulutlu ve açıkKASTAMONU °C, 18°CParçalı, yer yer çok bulutlu, kıyı kesimleri öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlıTRABZON °C, 19°CParçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlıERZURUM °C, 12°CParçalı ve az bulutluDİYARBAKIR °C, 22°CAz bulutlu ve açık ÖNE ÇIKAN HABERLER39 yıllık davada Kadıköy Belediyesi’ne haciz geldiBaşörtüsü düzenlemesine hangi parti ne cevap verdi?KPSS önlisans hemşirelik puanlarıAnne katilinin sözlerine mahkeme başkanından sert tepki!Eski eşiyle tartışan adam kendini yaktı!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.