DOLAR 18,4872 0.05%
EURO 17,7866 0.25%
ALTIN 973,881,15
BITCOIN 3743395,86%
İstanbul
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Bakan Soylu’dan şehit polisin cenaze töreninde açıklama
  • Bak Haber
  • Gündem
  • Bakan Soylu’dan şehit polisin cenaze töreninde açıklama

Bakan Soylu’dan şehit polisin cenaze töreninde açıklama

Mersin'de şehit polis için düzenlenen törende konuşan Bakan Soylu, Burada ayrı bir olay var. Sen kendi kanını yerde bırakmayacak kadar cesur ve kahraman bir adamsın. Cenabı Allah bize de şehitlik nasip etsin. Başımız sağ olsun. dedi.

ABONE OL
27 Eylül 2022 14:20
Bakan Soylu’dan şehit polisin cenaze töreninde açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mezitli ilçesi Tece Mahallesi’ndeki polisevine PKK/KCK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 25 yıllık polis memuru Sedat Gezer için İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ali Hamza Pehlivan, bölge milletvekilleri, belediye başkanları katıldı.Burada bir konuşma yapan Bakan Soylu, “Sevgili Sedat kardeşim, sen kendi kanını yerde bırakmayacak kadar cesur ve kahramansın. Allah rahmet eylesin. Cenab-ı Allah bize de şehitlik nasip etsin. Başımız sağ olsun” dedi.Törende Gezer’in 2 çocuğunun annesi Medine Gezer, güçlükle ayakta durabildi. Şehidin annesi Nafiye Gezer’i kadın polisler teselli etti. Bakan Soylu, konuşmasının ardından şehidin ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRMersin’de polisevine silahlı saldırı! Bakan Soylu’dan açıklamaHaberi GörüntüleŞehidin omuzlara alınan cenazesi, Muğdat Camisi’ne götürüldü. Şehit Gezer, buradaki cenaze töreninin ardından Akbelen Şehitliği’nde son yolculuğuna uğurlanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.