DOLAR 18,4191 0.52%
EURO 17,8508 -1.1%
ALTIN 973,04-1,08
BITCOIN 3515960,46%
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
‘MasterChef Türkiye’de gözyaşları! İşte elenen isim
  • Bak Haber
  • Dünya
  • ‘MasterChef Türkiye’de gözyaşları! İşte elenen isim

‘MasterChef Türkiye’de gözyaşları! İşte elenen isim

ABONE OL
13 Eylül 2022 13:40
‘MasterChef Türkiye’de gözyaşları! İşte elenen isim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MasterChef Fatma Nur’dan sitem!’Kadınları bir tık geriye atıyorlar’Haberi Görüntüle

Milliyet.com.trTV8’de ekranlara gelen Masterchef Türkiye’de kırmızı ve mavi takım, hafta içi oynanan dokunulmazlık oyunlarında hünerlerini sergiledi. Kaan Noyanalpan’ın kaptanlığındaki mavi takım, Melih Berkay Gündüz’ün kaptan olduğu kırmızı takımı 3-0 mağlup etti. Bu hafta eleme potasına giren isimler Yağız, Burak, Serpilay, Vural, Dilan ve Melih oldu.

11 Eylül Pazar akşamı ekranlara gelen bölümde MasterChef’e devam edebilmek için şeflerin verdiği tabakları en iyi şekilde yapmaya çalışan altı yarışmacıdan biri, MasterChef Türkiye hayallaerine veda etmek zorunda kaldı. Şefler, eleme adaylarından maş fasulyesi ile yaratıcı bir tabak çıkarmalarını istedi.

İlk bölümde en başarılı tabağı Yağız yaptı. Yağız’ın ardından Serpilay ve Burak da eleme potasından kurtuldu. Melih, Dilan ve Vural, son üç eleme adayı olarak girdikleri potada mücadele etti. MasterChef Türkiye’de elenen isim Dilan Karataş oldu.

“MASTERCHEF EN UFAK HATADA BİTİYOR”

Şeflerden Mehmet Yalçınkaya, “20 yaşındasın, çok gençsin. Bu yaşa göre olgunlaşmış bir yapın var. Hedeflerin olduğu çok belli, çok yeteneklisin. Masterchef en ufak bir hatada bitebiliyor. Sen de bunu yaşadın. Bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” dedi.

“YAŞAMA UMUDUM YOKTU”

Büyük üzüntü yaşayıp, gözyaşlarına hakim olamayan Dilan Karataş şu ifadeleri kullandı:

Ben bu yaşıma gelene kadar o kadar büyük acılar çektim ki hayatta. Herkes bana ‘Senden hiçbir şey olmaz’ diyordu. Kimsenin benden umudu yoktu, MasterChef’e başvurana kadar benim de yaşama umudum yoktu. Yaşamaktan umudum yokken MasterChef bana bir kapı oldu, hayata tekrar tutundurdu. Çok zor bir hayatta büyüttüm. Hayan benden çok aldı bir şeyleri. Hiç elenmek istemiyordum ama ben bunu hak ettim. Çok zor burası. Hepinize çok teşekkür ederim. Böyle bir ortama bir daha kolay kolay erişebileceğimi sanmıyorum. Buraya kadarmış, nasipten ötesi mezar. Yapacak bir şey yok.

Masterchef Hamza'nın sağlık durumu

Somer Şef üzücü haberi açıkladıMasterchef Hamza’nın sağlık durumu Haberi Görüntüle

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.