DOLAR 18,3329 0.05%
EURO 18,1321 -0.73%
ALTIN 982,170,24
BITCOIN 3507980,45%
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Sarıyer’deki AVM’de silahlı kavgada ayrıntılar

Sarıyer’deki AVM’de silahlı kavgada ayrıntılar

ABONE OL
12 Eylül 2022 15:55
Sarıyer’deki AVM’de silahlı kavgada ayrıntılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarıyer'deki bir AVM'de meydana gelen kavga öncesi 6 kişilik bir grubun restoranda oturduğu, 2 saat sonra yanlarına gelen 10 kişilik grupla tartıştıkları ve tartışmanın büyümesiyle silahların çekildiği öğrenildi. Kavgada Azerbaycan uyruklu şüphelilerden birinin 8 yerinden vurulduğu da tespit edildi. Çatışmanın ortasında limonata içmeye devam eden kişi de dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul Ayazağa’daki bir alışveriş merkezinde yaşanan ve 6 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilikin yeni bilgilere gelmeye devam ediyor.
Dün saat 20.20 sıralarında yaşanan olayda, yabancı uyruklu iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmanın ayrıntıları ortaya çıktı.
Akşam saatlerinde bir restorana gelen 6 kişilik grup oturup sohbet etmeye başladı.
Yaklaşık 2 saat sonra da başka bir 10 kişilik grup, restoranda daha önceden oturanların yanına geldi.
İki grup arasında yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iki gruptan bazı kişiler silahlarını çekti.
Çatışmada baldırından 8 kurşunla yaralanan Azerbaycan uyruklular Rakif A. ve baldırından 3 kurşunla yaralanan Mehraj K. ile ayak parmağından yaralanan İran uyruklu Sayeed Alireza A. Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bacağından yaralanan Azerbaycan uyruklu Kulam İ. ve olay yerinden kaçarken yere düşerek yaralanan Fatih Mehmet K, Ayazağa’daki özel bir hastaneye kaldırılırken, bacağından yaralanan Azerbaycan uyruklu Azer A. ise Eyüpsultan'da bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların hastanede tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Ayrıca restoranın çeşitli yerlerine ve vale noktasına da kurşun isabet ettiği bilgisine ulaşıldı.Öte yandan, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri olayın karışanları yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
Silahlı çatışmanın ortasında limonata içen yabancı uyruklu kişi de dikkatlerden kaçmadı.
]]

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.