DOLAR 18,5852 -0.25%
EURO 18,4183 0.26%
ALTIN 1.024,75-0,04
BITCOIN 3746890,20%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Küçükçekmece Belediye başkanı hakkında ‘yasak aşk’ ve ‘darp’ iddiası
  • Bak Haber
  • Gündem
  • Küçükçekmece Belediye başkanı hakkında ‘yasak aşk’ ve ‘darp’ iddiası

Küçükçekmece Belediye başkanı hakkında ‘yasak aşk’ ve ‘darp’ iddiası

KüçükçekmeceBelediyesi'nde bu defa şiddet ve yasak aşk iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre 35 yaşındaki psikolog Reyhan Hayırlıoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin kendisini alıkoyarak darp ettiğini öne sürdü. Olayla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılırken, Çebi ile Reyhan Hayırlıoğlu'nun bir süredir aşk yaşadıkları iddia edildi. Çebi'nin, Reyhan Hayırlıoğlu ile toplamda 7 bin 475 kez telefon görüşmesi yaptığı belirlendi.

ABONE OL
7 Mart 2022 11:33
Küçükçekmece Belediye başkanı hakkında ‘yasak aşk’ ve ‘darp’ iddiası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin daveti üzerine gittiği Soğuksu Sosyal Tesisleri’nde zorla bir odada alıkonularak darbedildiğini söyleyen Hayırlıoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“O gün orada bulunan müşteriler de bana yapılan zorbalığın büyük bölümüne şahit olup yardım çığlıklarını duymuşlardır. Hatta Kemal Çebi ve etrafındaki koruması ve şoförü ve yanında bulunan eski sevgilisinin kız kardeşi ile birlikte beni kapatıp gördükleri odanın penceresinden bağırarak yardım istemem üzerine orada bulunan birkaç kadın polise haber vermiştir.

Bu esnada Kemal Çebi koruması Mustafa beye seslenerek ‘Mustafa arabadan silahımı getir’ dediyse de şans eseri silah getirilene kadar polis memurlarının olay yerine gelmesi sonucu kurtarıldım. Şikayetim üzerine Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı‘nın 2021/51405 sayılı dosya numarası ile belediye başkanı Kemal Çebi hakkında soruşturma başlatılmış olup yasal süreç devam etmektedir.

Özellikle kamera görüntüleri başta olmak üzere bir kısmı karartılsa da delilleri ve darp raporu soruşturma dosyasında mevcuttur.”

Çebi’nin, “Ben buranın Cumhurbaşkanıyım, herkesi satın alırım, yarım bıraktığım işi tamamlarım” dediğini öne süren Hayırlıoğlu, “Çebi, beni tehdit etmeye ve psikolojik şiddet uygulamaya devam etmekte. Ne yazık ki yargı sistemimiz beni koruyucu şiddeti önleyici tedbirler alamamaktadır. Aksine şiddet mağduru ben olmama rağmen Kemal Çebi haksız gerçek olmayan iddia ve iftiralarla benim hakkımda uzaklaştırma kararları aldırmıştır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi çeşitli insanlar aracılığıyla tarafıma hakaret dolu mesajlar atılmakta, hakkımda asılsız iftiralar yayılmakta. Gerek mesleki, gerek özel yaşantımda itibarım zedelenmeye çalışılmakta ve kişilik haklarıma alenen saldırılmaktadır. Ben ölmek istemiyorum. Daha fazla şiddet ve tehdide maruz kalmak istemiyorum. Uzayan yargı sürecinde aldığım tüm teklifleri, üzerime atılan haksız ve çirkin iftiralara rağmen sosyal medyanın gücüne ve hassasiyetinizi inanıyor sizlerden bana destek olmanızı bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.